√úretim Politikası
2012-04-04

Fıstığın lezzeti

* BİROĞLU Baklavanın imal etmiş olduğu tüm ürünlerin hammaddeleri, mevsiminde özenle seçilen kaliteli ve taze hammaddelerden hazırlanmakta.

* Ürünlerin müşteriye sürekli aynı kalitede ulaşması için de firma bünyesinde gıda mühendisleri görev yapmakta.

* İmalatın baş aktörleri olan Selim ve  Murat Ustalar, her aşamada kontrolü elden bırakmadan yaklaşık 11 kişilik bir ekiple çalışmakta.

Ürünlerinde, insan sağlığını olumsuz yönde etkileyecek hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanmakta ve taş fırınında pişirilmesi yapılmaktadır.

* Lezzet ve kalitesinde Koçak Baklava standartlarına ulaştığı belirlenen ürünler ancak tüketiciyle buluşturuluyor.

* Üretimde hijyene ve temizliğe özel önem verilmekte, başta personel olmak üzere imalathanenin her aşamada sağlıklı koşullar sağlanmakta.

BİROĞLU Baklava kendi elemanını küçüklükten yetiştirerek eğitmekte. Adeta bir okul gibi çıraklıktan ustalığa bir eğitim süreci yaşanmakta.

Baklava üretimini tamamen kendi bünyesinde gerçekleştiren BİROĞLU Baklava, 3 farklı noktada satış yapmakta. 

* Üretimi tamamlanan ürünlerin sunumunda ortamın havalandırmasına dikkat edilmekte ve paketlemede de aynı hassasiyet gösterilmektedir.

* Hem sağlık açısından hem de ürünün daha uzun süre saklanması açısından alüminyum kaplı ambalajlarda paketleme yapılmaktadır...